Information om betalning

Se vanliga frågor och svar om betalningar.

 

På airngo.se kan du på ett tryggt, säkert och bekvämt sätt betala för din resa med kort anslutna till Verified by Visa eller MasterCard SecureCode, eller med direktbetalning via Internetbank.

 

Vid betalning med kreditkort eller betalkort accepterar vi kort utgivna i de flesta europeiska länder. Vi tar endast emot betalningar med kort som är anslutna till Verified by Visa eller MasterCard SecureCode.

 

På vissa internetbeställningar erbjuds en rabatt för dig som väljer att betala med Direktbetalning via bank.

 

På vissa flygningar kan vi endast erbjuda ett mindre urval av betalningsalternativ. De alternativ som visas på sidan är de som erbjuds för din beställning.

 

Resan skall betalas före sista betalningstidpunkt. Om betalning ej kommit Airngo tillhanda senast denna tidpunkt bokas din resa av per automatik.

 

Efter din resa är betald så kommer du att få dig ett mail till den e-postadress som du angav i samband med inmatningen av personuppgifter, med mer informtion om din resa.

 

När beställningar kräver omgående betalning innebär det att produkterna inte bokas förrän banken gett oss bekräftelse på transaktionen. Om det i detta läge skulle inträffa att någon produkt inte går att boka in, så genomför Airngo automatiskt en återbetalning till dig. Olika banker hanterar reserverade belopp olika och det kan i vissa fall medföra att beloppet blir disponibelt, på ditt konto, först efter 5 bankdagar.

 

Om du uppger felaktiga uppgifter kan du även i efterhand krävas på kostnader som uppstår.

 

Airngo tar ej ansvar för betalningar som p g a tekniska problem ej kommit Airngo tillhanda.

                                             

Du måste vara 18 år för att betala på airngo.se.

 

I övrigt gäller svenska lagar och förordningar.